Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

200γρ. ρεβύθια βρασμένα

100γρ. ελιές σε ροδέλες

300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια

1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. φέτα

5-6 φύλλα βασιλικού

ελαιόλαδο

μουστάρδα

 

Τοποθετούμε όλα τα υλικά δίπλα δίπλα στο μπώλ μας. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Φτιάχνουμε τη σως χτυπώντας ελαιόλαδο, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious