200γρ. ρεβύθια βρασμένα
100γρ. ελιές σε ροδέλες
300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. φέτα
5-6 φύλλα βασιλικού
ελαιόλαδο
μουστάρδα
Τοποθετούμε όλα τα υλικά δίπλα δίπλα στο μπώλ μας. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Φτιάχνουμε τη σως χτυπώντας ελαιόλαδο, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε.