Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

Για την κάτω στρώση:

1/3 φλυτζανιού φυστικοβούτυρο

3 κουταλιές σούπας λιωμένο λάδι καρύδας

1 βανίλια

3 κουταλιές σούπας σκόνη κακάο

2 κουταλιές της σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους vegan)

 

Για την πάνω στρώση:

1/3 φλυτζανιού φυστικοβούτυρο

2 κουταλιές σούπας λιωμένο λάδι καρύδας

1 βανίλια

2 κουταλιές σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους vegan)

αλάτι Ιμαλαίων για πασπάλισμα

 

Παίρνουμε μια φόρμα για 12 mini muffins. Την ψεκάζουμε με λάδι καρύδας και αφήνουμε στην άκρη. Σ’ ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κάτω στρώση. Βάζουμε 1/2 κουταλιά από το μίγμα στην κάθε θήκη στο φορμάκι και κουνάμε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια. Σε ένα άλλο μπώλ ανακατεύουμε τα υλικά για την πάνω στρώση. Βάζουμε πάλι 1/2 κουταλιά απο το μίγμα πάνω απο το προηγούμενο. Απο πάνω πασπαλίζουμε με λίγους κόκκους αλάτι Ιμαλαίων. Βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious