400γρ. φιλέτο κοτόπουλο σε κυβάκια (1 μεγάλο στήθος ή 2 μπούτια)
2 φλυτζάνια ρύζι jasmine (ωμό)
4 αυγά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 καρότο σε κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη)
2 κουτ. γλυκού λάδι
1/4 φλυτζ. βούτυρο
4 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού πιπέρι
2 κουτ. σούπας σουσάμι
Βράζουμε το ρύζι και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο wok ρίχνουμε τα αυγά με 1 κουτ. γλυκού λάδι και τα ακανακτεύουμε συνεχώς. Τα βγάζουμε με μία σπάτουλα πρίν στεγνώσουν και τα βάζουμε σε ένα μπώλ.
Στο ίδιο wok ρίχνουμε το άλλο κουταλάκι λάδι και τα κυβάκια κοτόπουλο. Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και ανακατέυουμε. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σβήνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και το βρασμένο ρύζι. Ρίχνουμε και τη σόγια. Ανακατέυουμε καλα. Στο τέλος προσθέτουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε ξανά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι.