6 μικρά αγγούρια
2 καρότα
1 γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κουτ. σούπας άνιθο
1 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
αλάτι-πιπέρι
1 πρέζα μπούκοβο
Κόβουμε τα αγγούρια και τα καρότα με το peeler σε λεπτές φλούδες. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνιθο. Ανακατεύουμε με τις φλούδες του αγγουριού και του καρότου. Σερβίρουμε με λίγο μπούκοβο απο πάνω.