Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

500γρ. ζυμαρικά  (βίδες ή φιογκάκια) (αν θέλουμε χωρίς γλουτένη)

3 κονσέρβες τόνο

3 κουτ. σούπας μαγιονέζα light

1 κου. σούπας μουστάρδα

1 κονσέβα καλαμπόκι

3 στικ σέλερι ψιλοκομμένα

2 καρότα βρασμένα ψιλοκομμένα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 λεμόνι (χυμός)

αλάτι-πιπέρι

Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Βράζουμε τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious