5 αγγουράκια
4 ντομάτες
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
1/3 φλυτζανιού μαιντανό ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 1/2 κουτ. σούπας χυμό λάιμ
2 κουτ. γλυκού μέντα αποξηραμένη (ή 7-8 φύλλα φρέσκια που την ψιλοκόβουμε)
αλάτι-πιπέρι
Κόβουμε τα αγγουράκια, τις ντομάτες, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια περίπου ίσου μεγέθους. Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό και τον άνιθο. Τα βάζουμε σε ένα μπώλ. Σε ένα βάζο ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το λάιμ, τη μέντα, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.