2 φλυτζάνια αλεύρι (φαρίνα)
1 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο
2 κουτ. σούπας σουσάμι
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το γιαούρτι μέχρι να γίνει μία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Αν βγεί πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γιαούρτι και αν κολλάει προσθέτουμε λίγο ακόμη αλεύρι (όχι πο΄λύ για να μη γίνουν σκληρά τα bagels)
Σε μια καθαρή επιφάνεια της κουζίνας ρίχνουμε λίγο αλεύρι και ζυμώνουμε λιγο ακόμη το μίγμα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 μπαλάκια. Πλάθουμε το κάθε μπαλάκι σε μπαστούνι και κλείνουμε σε κύκλο. Με ένα πινέλο αλοίφουμε με το λιωμένο βούτυρο και από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στον πάτο της αεροφριτέζας και ψήνουμε δύο-δύο στους 18ο βαθμούς για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.