200γρ. μακαρόνια βρασμένα
2 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
2 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια
2 αυγά
1/5 φλυτζάνι γάλα εβαπορέ light
4-5 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα
μανιτάρια (προαιρετικά)
αλάτι-πιπέρι
Σε ένα μπώλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα αυγά. Προσθέτουμε το τυρί και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα μακαρόνια και το δυόσμο. Ανακατεύουμε συνεχώς και βγάζουμε πρίν στεγνώσει εντελώς το αυγό ωστε να είναι ζουμερή η ομελέτα. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και μανιτάρια (τα βάζουμε στην αρχή να μαραθούν λίγο πρίν ρίξουμε τα αυγά)