Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

500γρ. cottage cheese

1/2 φλυτζάνι μέλι

10 μεγάλες φράουλες σε κομματάκια

8 μπισκότα digestive σε κομματάκια

 

Σε ένα blender χτυπάμε το cottage, το μέλι και τις μισές φράουλες μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και τις υπόλοιπες φράουλες και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε στο δοχείο του cottage η σε ένα τάπερ και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ανακατεύοντας κάθε 1 ώρα.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious