Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι 2%

αλάτι

πιπέρι

1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ

150 γρ. ανθότυρο (ή κάποιο άλλο τυρι με χαμηλά λιπαρά)

4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

Σάλτσα ντομάτας (ή ketchup)

 

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπεικιν πάουντερ και το γιαούρτι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά και χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μπαλάκια. Ανοίγουμε με τον πλάστη κάθε μπαλάκι και βάζουμε μέσα ένα τυρί light της αρεκείας μας, γαλοπούλα και σάλτσα ντομάτας και διπλώνουμε τη ζύμη σαν τυροπιτάκι. Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 190 βαθμούς σε αεροφριτέζα, ή για 15 λεπτά σε 180 βαθμούς σε συμβατικό φούρνο.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious