Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

500γρ. καλαμποκι σε κονσερβα

2 αβοκάντο σε κυβάκια

1 κόκκινο κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φέτες

1/2 φλυτζάνι αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

100 γρ. φέτα σε κομματάκια

 

Για τη σως:

1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο

1/4 φλυτζανιού ξύδι ρυζιού

2 κουτ. σούπας μαγιονέζα light

2 κουτ. γλυκού σουμάκ σε σκόνη

αλάτι-πιπέρι

 

Σε ένα μεγάλο μπώλ ανακατεύουμε το καλαμπόκι, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τα αγγουράκια, το βασιλικό και τη φέτα. Φτιάχνουμε τη σως με όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε.

 

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious