500γρ. καλαμποκι σε κονσερβα
2 αβοκάντο σε κυβάκια
1 κόκκινο κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φέτες
1/2 φλυτζάνι αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
100 γρ. φέτα σε κομματάκια
Για τη σως:
1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο
1/4 φλυτζανιού ξύδι ρυζιού
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα light
2 κουτ. γλυκού σουμάκ σε σκόνη
αλάτι-πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπώλ ανακατεύουμε το καλαμπόκι, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τα αγγουράκια, το βασιλικό και τη φέτα. Φτιάχνουμε τη σως με όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε.