Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

2 κονσέρβες τόνο σε νερό (στραγγισμένο)

6 αυγά βρασμένα σφιχτά

3 κουτ. σούπας μαγιονέζα light

1/4 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό 2%

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κλαράκια σέλερι ψιλοκομμένο

1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο

αλάτι-πιπέρι

Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια μέσα σε ένα μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε τον τόνο στραγγισμένο. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το σέλερι, το κρεμμύδι και τον άνιθο. Τέλος βάζουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπώλ με μία μεμβράνη ή τοποθετούμε σε ένα τάπερ και βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο ώστε να ενωθούν οι γεύσεις. Σερβίρουμε σκέτη με αραβικές πιτούλες (ή κράκερς) ή σαν γέμιση σε σάντουιτς.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious