4 φιλέτα σολωμού
2 γλυκοπατάτες
4 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
4 κουτ. σούπας νερό
2 κουτ. γλυκού μέλι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
φρέσκο δεντρολίβανο
αλάτι-πιπέρι
Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και απο πάνω τοποθετούμε τα φιλέτα.
Χτυπάμε σε ένα blender τη σόγια, το μέλι, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι.
Περιχύνουμε και από πάνω ρίχνουμε με μικρά κλαράκια δεντρολίβανο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά.