800 γρ. πατάτες
40 γρ. βούτυρο
100 γρ. τσένταρ τριμμένο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
100 γρ. νερό
150 γρ. κορν φλάουρ
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τις κάνουμε πουρέ και προσθέτουμε το βούτυρο, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το νερό, το τριμμένο τσένταρ, την τριμμένη παρμεζάνα και το κόρν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ (΄η σε ένα σακουλάκι μιας χρήσεως, στο οποίο κόβουμε στην άκρη με ένα ψαλίδι ένα κομμάτι ίσα να χωράει να βγει το γαριδάκι). Αν θέλουμε τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρ΄ωμα ή για πιο υγιεινή και διαιτητική εναλλακτική, τα βάζουμε σε φούρνο πάνω σε λαδόκολλα ή σε αεροφριτέζα για 8-10 λεπτά, αναλόγως την ποσότητα που χωράει η αεροφριτέζα μας.