500γρ. κιμά κοτόπουλο
4 ψωμάκια για μπέργκερ
κομμένο μαρούλι (ή iceberg)
4 κουτ. σούπας μαγιονέζα light
2 φλυτζάνια corn flakes
1 κουτ. σούπας πάπρικα
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. σούπας σκόρδο σε σκόνη
1/2 κουτ. σούπας πιπέρι καγιέν
Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά σε ένα μπώλ μαζί με τον κιμά. Χωρίζουμε σε 4 μπιφτέκια.
Βάζουμε τα corn flakes σε ένα μπλέντερ να γίνουν τρίμματα. Αν θέλουμε να είναι πιο πικάντικο προσθέτουμε και λίγο πιπέρι καγιέν. Βουτάμε το κάθε μπιφτέκι στο τρίμμα να παναριστεί γύρω γύρω. Τοποθετούμε σε air fryer ή σε φούρνο σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 14-16 λεπτά, γυρίζοντάς τα στη μέση του χρόνου.
Φρυγανίζουμε τα ψωμάκια. Αλοίφουμε με 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα light, από πάνω βάζουμε το μαρούλι (ή το iceberg) και το μπιφτέκι και απολαμβάνουμε.