1 καρότο σε στίκς
1 κόκκινη πιπεριά σε στίκς
1/4 φλυτζάνι μαρούλι ψιλοκομμένο
1/4 φλυτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 μικρό αγγούρι σε στίκς
1 “ματσάκι” λεπτά noodles ρυζιού
1 κουτ. σούπας φυστίκι Αιγίνης σπασμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας σουσάμι
για τη σώς:
1 κουτ. σούπας ταχίνι (ή φυστικοβούτυρο)
2 κουτ. σούπας νερό
1 κουτ. γλυκού χυμό lime
1 κουτ. σούπας soy sauce
1 κουτ. σούπας sweet chilly sauce
1 κουτ. γλυκού σησαμέλαιο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουτ. γλυκού ξύδι ρυζιού
αλάτι-πιπέρι
Μαγειρεύουμε τα noodles ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό και αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε τα λαχανικά με τα φυστίκια και το σουσάμι. Προσθέτουμε και τα noodles. Φτιάχνουμε τη σως με τα παραπάνω υλικά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειαστεί. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
