Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο

½  φλιτζάνι maple syrup (ή μέλι αν το τρωτε)

1 φλιτζάνι αλεύρι βρώμης (ή χωρίς γλουτένη αν προτιμάτε)

¼  φλιτζανιού κακάο σκόνη

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να γίνει μία παχιά ζύμη.

Πλάθουμε σε μπαλάκια και τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Πατάμε με ένα πιρούνι ώστε να δώσουμε σχήμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10 – 12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν πριν βγάλουμε από το ταψί. Διατηρούνται για 2 εβδομάδες σε κουτί σε θερμοκρασία δωματίου και μέχρι 6 μήνες στην κατάψυξη. Βγαίνουν περίπου 12 κομμάτια.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious