2 πακέτα μεσαίες tortillas (16 συνολικά)
1 κουτ. σούπας κοφτή κρεμμύδι σκόνη
1 κουτ. σούπας κοφτή σκόρδο σκόνη
1 κουτ. σούπας κοφτή καπνιστή πάπρικα
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. σούπας διατροφική μαγιά
2 κουτ. σούπας σκόνη cheddar
ελάχιστο λάδι αβοκάντο ή ελαιόλαδο σε σπρέι (ή σε πινέλο)
(προαιρετικά: αποξηραμένο άνιθο, αποξηραμένο μαιντανό, αποξηραμένο σχοινόπρασο, ρίγανη, σκόνη barbeque ή ο,τι άλλο θέλουμε)
Κόβουμε τις πιτες στα 8 κομμάτια. Ψεκάζουμε με ελάχιστο σπρέι λαδιού και ψήνουμε ή για 5 λεπτά σε air fryer στους 180 βαθμούς, ή σε λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά, γυρνώντας τα τουλάχιστον μια φορά περίπου στη μέση του χρόνου. Μόλις σιγουρευτούμε οτι δεν είναι πια μαλακά, τα βάζουμε σε ένα δοχείο με καπάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα μπαχαρικά που θέλουμε. Βάζουμε το καπάκι και κουνάμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.