1 μέτριο κουνουπίδι
2 αυγά
220 γραμμάρια τριμμένο τυρί light
Για το topping:
σάλτσα ντομάτα
τριμμένο τυρί light
ντοματίνια
Αν δεν μας αρέσει η μυρωδιά του κουνουπιδιού αφήνουμε για 30 λεπτά μέσα σε ένα μπολ με γάλα. Πλένουμε το κουνουπίδι και βγάζουμε τα φύλλα. Σκουπίζουμε και κόβουμε με ένα μαχαίρι σε μικρά κομμάτια. Τα τρίβουμε στον τρίφτη να μοιάζουν σα ρύζι, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας αλάτι και αφήνουμε για 10 λεπτά σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά. Στραγγιζουμε και προσθέτουμε τα δύο αυγά και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε καλά να γίνει μία ζύμη και απλώνουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά στους 180C . Bγάζουμε και απλώνουμε τη σάλτσα, το τυρί και τα ντοματίνια. Ψήνουμε για άλλα 10 με 15 λεπτά.