Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

50 γραμμάρια βρώμης στο blender

1 scoop πρωτεΐνης (ή 2 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη)

½  φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

λίγες σταγόνες stevia (ή σιρόπι αγαύης)

γιαούρτι καρύδας (για το σερβίρισμα)

 

για τη γέμιση:

1 κουταλιά της σούπας κανέλα σκόνη

μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

3-4 σταγόνες stevia (η σιρόπι αγαύης)

 

Aνακατεύουμε τα υλικά της ζυμης μαζί μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη. Ανακατεύουμε την κανέλα με το λάδι καρύδας και το γλυκαντικό. Ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη και απλώνουμε από πανω το μίγμα με την κανέλα. Τυλίγουμε σε ρολο και κόβουμε σε παχια κομματια. Από πάνω περιχύνουμε με γιαούρτι καρύδας.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious