Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 φλυτζάνι βρασμένη κινόα

200γρ. ρεβύθια βρασμένα

1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. φέτα

4 κουταλιές σούπας φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα

7-8 φύλλα μέντας ψιλοκομμένα

5 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό

ελαιόλαδο

χυμό λεμονιού

αλάτι-πιπέρι

 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε με τη σως απο ελαιόλαδο, λεμόνι, πιπέρι και αλάτι.

 

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious