3 γλυκοπατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυβάκια
2 πιπεριές κόκκινες σε κυβάκια
1 πιπεριά κίτρινη σε κυβάκια
400 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα (ή κονσέρβα)
40 γρ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο (ή μαιντανό)
Για τη σως:
1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμό απο 1 lime
1 πιπεριά τσίλι σε κομματάκια
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα ψήνουμε τη γλυκοπατάτα και τις πιπεριές για 20 λεπτά ή σε airfryer για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε τα φασόλια και τον κόλιανδρο.
Φτιάχνουμε τη σως ανακατεύοντας όλα τα υλικά και περιχύνουμε.