3 μεγάλες πατάτες ξεφλουδισμένες και βρασμένες
3 αυγά βραστά
1 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας γιαούρτι 2%
1 κουτ. γλυκού μαγιονέζα light
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. σούπας νερό
αλάτι
πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπώλ κόβουμε τις πατάτες σε κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά σε ροδέλες. Προσθέτουμε τον άνιθο φιλοκομμένο. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αν ειναι πηχτή η σως προσθέτουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.