Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

500γρ. πατζάρια στον ατμό ή βραστά στραγγισμένα και κομμένα σε κυβάκια

1 μήλο κομμένο σε κυβάκια

100γρ. καρύδια χοντροκομμένα

1 γιαούρτι στραγγιστό 2%

1 κουτ. γλυκού αλάτι

1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι

1/2 κουτ. γλυκού σκόνη σκόρδο

Σε ένα μεγάλο μπώλ προσθέτουμε όλα τα υλικά και και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες πρίν σερβίρουμε.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious