Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

3 γλυκοπατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυβάκια

2 πιπεριές κόκκινες σε κυβάκια

1 πιπεριά κίτρινη σε κυβάκια

400 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα (ή κονσέρβα)

40 γρ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο (ή μαιντανό)

 

Για τη σως:

1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

χυμό απο 1 lime

1 πιπεριά τσίλι σε κομματάκια

3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

αλάτι -πιπέρι

 

Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα ψήνουμε τη γλυκοπατάτα και τις πιπεριές για  20 λεπτά ή σε airfryer για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε τα φασόλια και τον κόλιανδρο. 

Φτιάχνουμε τη σως ανακατεύοντας όλα τα υλικά και περιχύνουμε.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious