Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

200γρ. γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο

1/2 φλυτζάνι cranberries

1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα χοντροκομμένα

2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%

2 κουτ. σούπας μαγιονέζα light

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

αλάτι-πιπέρι

 

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί. Αποθηκεύουμε σε κλειστό δοχείο στο ψυγείο.  Η σαλάτα είναι ιδανική για γέμιση σε σάντουιτς.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious