Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

5 καρότα τριμμένα

10 χουρμάδες μουλιασμένοι σε νερό και στραγγισμένοι

1 φλυτζάνι νιφάδες βρώμης

100 γρ. καρύδια

2 κουτ. σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους vegan)

1 φακελάκι βανίλια

1 κουταλακι του γλυκού κανέλα

ινδοκάρυδο

Σε ένα blender ανακατεύουμε καλά ολα τα υλικά και πλάθουμε το μλιγμα σε μπαλίτσες. Τα κυλα΄με μέσα σε ένα μπώλ με ινδοκάρυδο και τα τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο.

 

 

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious