70γρ. αλέυρι βρώμης (χωρίς γλουτένη)
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη
1 κουταλάκι γλυκού baking powder
1 μέτριο αυγό
1/3 φλυτζανιού στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 ώριμο μήλο κομμένο σε μικρά κυβάκια
προαιρετικά: λίγες σταγόνες στέβια (αν θέλουμε να είναι πολύ γλυκά)
Αν δεν έχουμε αλεύρι βρώμης αλέθουμε τις νιφάδες βρώμης σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης για muffins Βάζουμε για 2 λεπτά στα μικροκύματα και είναι έτοιμα.