4 μήλα ώριμα καθαρισμένα (περίπου 450γρ. καθαρισμένα)
250 γρ. κουβετρούρα
2 κουτ. σούπας κονιάκ
φρούτα του δάσους (για γαρνίρισμα)
Βάζουμε τα καθαρισμένα μήλα στα μικροκύματα για 5 λεπτά. Λιώνουμε μετά σε ένα μπλεντερ. Προσθέτουμε το κονιάκ. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και προσθέτουμε στο μίγμα του μήλου. Ανακατέυουμε καλά. Βάζουμε σε φόρμα με διάμετρο 15cm (αν θέλουμε τα βάζουμε και σε ατομικά φορμάκια για muffins) και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί. Γαρνίρουμε με φρούτα του δάσους.