Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 φλυτζάνι φράουλες

2 κουτ.σούπας ζάχαρη ( η στέβια)

2 1/2 φλυτζάνια γιαούρτι 0%

1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%

1 φλυτζάνι ζεστό νερό (για να διαλύσουμε το ζελέ)

 

Χτυπάμε στο blender τις φράουλες με τη ζάχαρη (η stevia αν είναι για χαμηλές θερμίδες ή για διαβητικούς) . Προσθέτουμε το γιαούρτι 0% και το στραγγιστό. Διαλύουμε το ζελέ στο ζεστό νερό και προσθέτουμε. Μοιράζουμε σε μπωλάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious