1 φλυτζάνι φράουλες
2 κουτ.σούπας ζάχαρη ( η στέβια)
2 1/2 φλυτζάνια γιαούρτι 0%
1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 φλυτζάνι ζεστό νερό (για να διαλύσουμε το ζελέ)
Χτυπάμε στο blender τις φράουλες με τη ζάχαρη (η stevia αν είναι για χαμηλές θερμίδες ή για διαβητικούς) . Προσθέτουμε το γιαούρτι 0% και το στραγγιστό. Διαλύουμε το ζελέ στο ζεστό νερό και προσθέτουμε. Μοιράζουμε σε μπωλάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.