Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

ρύζι καλά βρασμένο (να γίνει κολλώδες)  (160γρ. το ζυγίζουμε ωμό)

1 αυγό

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο

2 κουτ. σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια φιλοκομμένα

2 κονσέρβες τόνο σε νερό (160γρ. στραγγισμένη η κάθε μία)

100γρ. τριμμένη φρυγανιά

αλάτι-πιπέρι

 

Σε ένα μεγάλο μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τη φρυγανιά, μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε μπιφτέκια και τα βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά. Μετά τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο ή στο air fryer. Μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς γυρίζοντας τα στα 10 λεπτά.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious