Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 πακέτο noodles ρυζιού

1 λάχανο

4 καρότα

4 αυγά

1 πιπερίτσα τσίλι

1 σκελίδα σκόρδο

2 κουτ. σούπας ηλιέλαιο

4 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας

λίγο αλάτι

 

Μουλιάζουμε τα noodles σε ζεστό νερό και μόλις μαλακώσουν τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας. Ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε σε ένα γουόκ τη 1 κουταλιά ηλιέλαιο και μαγειρεύουμε τα αυγά ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε και αυτά στην άκρη. Ρίχνουμε στο γουόκ την δεύτερη κουταλιά ηλιέλαιο και ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο και την πιπερίτσα σε λεπτές ροδέλες. Μόλις βγάλουν το άρωμά τους προσθέτουμε το λάχανο κομμένο σε λεπτά στικς και τα καρότα κομένα με τον ίδιο τρόπο. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μετά προσθέτουμε τα noodles και το αυγό. Ρίχνουμε τις άλλες δύο κουταλιές σόγια και λίγο αλάτι (γιατί η σόγια είναι ήδη αλμυρή)

 

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious