Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 ματσάκι ρόκα

1 πακέτο baby σπανάκι

12 φρέσκες φράουλες

1 φλυτζάνι ντοματίνια

1/2 ματσάκι μαϊντανό (η βασιλικό φρέσκο)

1 κόκκινο κρεμμύδι

1 αγγούρι

100γρ. φέτα light ( ή vegan αν προτιμαμε)

ξύδι μπαλσάμικο

μέλι

χυμό φράουλας

αμύγδαλα ή καρύδια (προαιρετικά)

 

Ανακατευούμε όλα τα υλικα σε ένα μπώλ και στο τέλος περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ που  φτιαχνουμε σε ενα blender με ξύδι μπαλσάμικο, μέλι, αλάτι και χυμό φράουλας.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious