Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

2 μικρά μπρόκολα ωμά πολύ ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλικομμένο

λίγα κλαράκια κόλιανδρο ψιλοκομμένο

λίγα κλαράκια μέντα ψιλοκομμένα

 

Για τη σως ταχίνι:

1/2 φλυτζάνι ταχίνι

1 κουτ. σούπας σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

3/4 φλυτζανιού κρύο νερό

1 κουτ. γλυκού αλάτι

χυμό από 1 λεμόνι

 

για το σερβίρισμα:

flakes αμυγδάλου

 

Σε ένα μεγάλο μπώλ ανακατεύουμε το ωμό μπρόκολο ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά.

Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σως. Αν βγεί πολυ πηχτή προσθέτουμε 1 κουτ. σούπας νερό. Ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με flakes αμυγδάλου.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious