4 αυγά
400 γρ. παιδικά γιαουρτάκια βανίλιας
30γρ. κορν φλάουρ
50 γρ. κακάο σκόνη
140γρ. ζάχαρη (ή γλυκαντικό)
1 φακελάκι βανίλια
1 φλυτζάνι κομματάκια σοκολάτας
ελάχιστο αλάτι
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, τα αλάτι και το κακάο κοσκινισμένα. Προσθέτουμε τα γιαουρτάκια και ανακατεύουμε. Τέλος ανακατεύουμε και τα κομματάκια σοκολάτας. Σε ένα ταψάκι 20 *20 βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά. Όταν κρυώσει απο πάνω πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.