1/2 αβοκάντο
1 αυγό βραστό
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
5-6 ντοματίνια ψιλοκομμένα
λίγες σταγόνες λεμόνι
λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
κόλιανδρο ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι
1 φέτα ψωμί φρυγανισμένο
1 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%
Σε ένα μπώλ λιώνουμε το αβοκάντο και το αυγό με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, το λεμόνι, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο.
Σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμί αλείφουμε το γιαούρτι και απο πάνω απλώνουμε το μίγμα του αβοκάντο.