¾ φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
½ φλιτζάνι maple syrup (ή μέλι αν το τρώτε)
½ φλιτζάνι αλεύρι καρύδας
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να γίνει μία παχιά ζύμη. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τοποθετουμε σε ταψι πανω σε αντικολλητικό χαρτί. Πατάμε με ένα πιρούνι να δώσουμε σχήμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 – 12 λεπτά. Aφήνουμε να κρυώσουν πριν βγάλουμε από το ταψί. Διατηρούνται για δύο εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου κλεισμενα σε κουτι και μέχρι 6 μήνες στην κατάψυξη. Βγαίνουν περίπου 10-12 κομμάτια.