Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

2 μεγάλες ώριμες μπανάνες

1 ¾ φλιτζανιού βρώμη (ή βρώμη gluten free)

1 φλιτζάνι σταγόνες κουβερτούρας

¼  φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη

Λιώνουμε καλά με ένα πιρούνι τις μπανάνες ένα μπολ.  Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βρώμη και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετουμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στο ταψί και ψήνουμε για 10 – 12 λεπτά στους 180C σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν οι άκρες. Βγάζουμε από το φούρνο και περιμένουμε να κρυώσουν πριν βγάλουμε από το ταψί. Διατηρούνται για δύο εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου κλεισμένα σε κουτί και μέχρι 6 μήνες στην κατάψυξη. Βγαίνουν περίπου 10 κομμάτια.

 

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious