1 1/2φλυτζάνι cashews
1 φλυτζάνι γάλα βρώμης
125 γρ. κουβερτούρα
3 κουτ. σούπας λάδι καρύδας
3 κουτ. σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους vegan)
2 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
μια πρέζα αλάτι (μόνο αν τα cashews ειναι ανάλατα)
τρούφα
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα cashews με το γάλα βρώμης. Βάζουμε το μίγμα σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει. Μόλις λιώσει αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το λάδι καρύδας, το μέλι, (αν χρειάζεται το αλάτι) και το ξύσμα. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο για να σφίξει και μετά πλάθουμε σε μπαλάκια και τα κυλάμε στην τρούφα. Βάζουμε ξανά ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.