Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

1 φλυτζάνι γάλα 1,5% (ή φυτικό)

3 κουτ. σούπας κακάο σκόνη

1 κουτ. σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους vegan)

1/2 κουτ. γλυκού κανέλα Κευλάνης

1 πρέζα αλάτι

40 γρ. σοκολάτα μαύρη 85%

 

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα. Προσθέτουμε το κακάο, την κανέλα, το μέλι και το αλάτι. Ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious