350 γρ. λαχανακια Βρυξελλών (χωρίς τα κοτσάνια) τριμμένα στο μπλέντερ (ή στον τρίφτη)
1 1/2 φλυτζάνι σπόρια από ρόδι
1 1/2 φλυτζάνι μήλο ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι καρύδια
3/4 φλυτζανιού αποξηραμένα cranberries
3/4 φλυτζανιού φλούδες παρμεζάνας
Γιά το dressing:
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 1/2 κουτ. σούπας μηλόξυδο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
Βάζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στο μπλέντερ χωρίς τα κοτσάνια τους και ψιλοκόβουμε. Σε ένα μεγάλο μπώλ ανακατεύουμε τα τριμμένα λαχανάκια Βρυξελλών, τα σπόρια του ροδιού, , τα μήλα σε μικρά κυβάκια, τα καρύδια χοντροκομένα, τα cranberries και την παρμεζάνα. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και ανακετέυουμε καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε τη σαλάτα να απορροφήσει τα υγρά για τουλάχιστον 30 λεπτά πρίν σερβίρουμε.Με αυτόν τον τρόπο τα λαχανάκια θα απορροφήσουν τη γεύση της σάλτσας. (Την επόμενη μέρα θα είναι ακόμη καλύτερη.) Πασπαλίζουμε πρίν σερβίρουμε με λίγα ακόμη καρύδια, σπόρια από ρόδι και φλούδες παρμεζάνας.