Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

500γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 αυγό

1/3 φλυτζάνι μαιντανός ψιλοκομμένος

3 κουτ. σούπας αλέυρι

1 κουτ. γλυκού σκόρδο σκόνη

2 κουτ. γλυκού μουστάρδα

αλάτι-πιπέρι

 

Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Τα πατάμε να είναι λεπτά και στο μέγεθος που θέλουμε. Τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε λαδόκολλα στο φούρνο ή στην αεροφριτέζα  στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά αναλόγως το μέγεθος.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious