Διατροφολόγος Ειρήνη Γάλλου

350γρ. γαρίδες μεσαίες καθαρισμένες

1 ΄ώριμο μάνγκο κομμένο σε μικρά κυβάκια

1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε μικρά κυβάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο (ή μαιντανό)

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κουτ, σούπας χυμό lime

αλάτι-πιπέρι

 

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τις γαρίδες με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για 7-8 λεπτά ή ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο airfryer για 6 λεπτά.

Σε ένα μπώλ βάζουμε το μάνγκο, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον χυμό lime, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Απο πάνω ρίχνουμε τις γαρίδες και σερβίρουμε.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious