4 αυγά

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 γρ. κορν φλάουρ (υπάρχει και χωρίς γλουτένη)

1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (η γλυκαντικό της αρεσκείας μας)

1/2 φλυτζάνι σταγόνες σοκολάτας

 

Ανακατεύουμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το κορν φλάουρ. Τέλος ανακατεύουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. Σε μία μικρή φόρμα στρογγυλή βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Ψήνουμε σε air fryer στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά ή σε κανονικό φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Η Κάρτα Συνταγής δημιουργήθηκε με WP Delicious

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *